Elin Kåven album slippkonsert

[Bilde]

www.elinkaaven.no
www.facebook.com/arcticfairy

Nå utgis Elin Kåvens tredje plate “Eamiritni – Rimeborn” i Norden!
Albumet ble utgitt i resten av Europa – utenom Norden, den 6. November 2015 på det tyske plateselskapet Nordic Notes, og fikk fantastiske kritikker og en nominasjon til ” The German Record Critics’ Award” – en musikkpris i Tyskland.

I norge har hun også fått god mottakelse – første terningen for albumet kastet en sekser!

Denne kvelden har hun med seg Espen Wensaas (strenger og bukkehorn) og Daniel Lazar (fiolin).

I tillegg til albumet signert kan du også kjøpe en ekslusiv “Samefolkets dag” gavepakke med CD og drikke fra Nordlysmat pluss annet snacks!

Elin Kåven er ansett som en etablert samisk artist. Hun har spilt 300 konserter i over 11 land de siste 10 årene, bla. Tyskland, Sveits, Latvia, Russland, Japan, Venezuela og Aserbajdsjan.

Sjangeren er kalt Arktisk Folk Pop.
Elin Kåven synger egne tekster på samisk, og lager melodiene selv, og på denne platen joiker hun også. Musikken vil bringe deg inn sfæren av samisk folketro og mytologi. Hun er beskrevet som en manifestasjon av arktiske mytiske vesener og hennes konserter er beskrevet som eventyr i noter.
Musikken er fredfull med meditative egenskaper, men blandet med poprock, world og folkemusikk gjør uttrykket fritt og organisk.
Elin Kåven har vunnet Samisk Grand Prix og vært finalist i International Songwriting Competition i USA med kjendisdommere som Ozzy Osbourne og Tori Amos. Hun har blitt kåret til “Årets Samiske artist 2011.” Hun fikk kallenavnet “Den arktiske alven” for hennes unike sceneuttrykk og dans.

www.elinkaaven.com

CC: 100,-
ID: 20-År

Legg til ekstern kalender…