Watsky (US) + Supp: Jez Dior (US) + Pasha

[Bilde]

Watsky er en rapper, forfatter og artist fra San Francisco. Han er en allsidig tekstforfatter som veksler mellom det lette og det alvorlige, det tekniske og inderlige, alltid med poesien i bunn. Etter å ha vunnet National Youth Poetry Slam på Apollo Theater og vært med på den siste sesongen av Russell Simmons’ «Def Poetry» på HBO, opptrådte han på over 200 høyskoler.

Selv om Watsky har gitt ut eget materiale lenge, var det en video i 2011 som virkelig gikk viralt og gjorde at både presse og publikum fikk øynene opp for ham. Med over 250 millioner visninger på YouTube og et imponerende antall mixtapes og videoer, åpnet dørene seg for internasjonale turneer og festivaler som Vans Warped Tour, Outside Lands, Bumbershoot, Soundset og Wireless.

Etter suksessen med LPen «Cardboard Castles» i 2013 og Anderson .Paak-produserte «All You Can Do» i 2014, tok han en pause for å jobbe med nytt materiale. Han har nettopp gitt ut essaysamlingen «How To Ruin Everything» og er snart klar med sitt mest ambisiøse album til dags dato, «Times Infinity». Albumet er produsert av Russell Simmons og co-produsert av Kush Mody, med bidrag fra Anderson .Paak og Josh Dun fra Twenty One Pilots.
facebook.com/gwatsky
georgewatsky.com
youtube.com/user/gwatsky


-
JEZ DIOR (US)
[Bilde]
facebook.com/jezdior

-
facebook.com/PashaCute
soundcloud.com/pashacute

Legg til ekstern kalender…