Kunstner viser kunst- Anders Sletvold Moe

[Bilde]

Kva slags kunst inspirerer kunstnarar? Plot/Oslo har invitert den norske samtidskunstnaren Anders Sletvold Moe til å presentere sine favorittar fra Astrup Fearnley Museet, samt til å snakke om sitt verk i samlinga.
Arrangementet er ope for alle mellom 15 og 25 og heilt gratis.

NB! Påmelding!
Maks 30 stykker, send mail til [email protected] for å reservere ein plass. Førstemann til mølla!

ANDERS SLETVOLD MOE
Anders er genuint opptatt av den modernistiske kunsthistorien og den minimalistiske kunsten som danner grunnlaget for hans idebaserte konseptkunst. Hans kunstverk Black Letter, fra Astrup Fearnley Samlingen, består av små plater av svart plexiglass som er bemalt med motiver fra kjente, modernistiske kun…stverk med kun svarte valører. Serien skriver seg inn i en lang og innholdsrik historie av svarte malerier, fra Aleksander Rodchenkos Black on Black paintings i 1918 til Ad Reinhardts Black Paintings på 60-tallet.
www.anderssletvoldmoe.com

OM PLOT/OSLO
Plot/Oslo er ein kunstklubb for unge mellom 15-25 år, og er eit samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet – Museet for samtidskunst og Kunstnernes Hus. Dei tre institusjonane representerer eit mangfald innan formidling av samtidskunst i Oslo, og inviterer unge til å bli betre kjend med samtidskunstfeltet. Plot/Oslo arrangerer aktivitetar som omvisingar i ulke utstillingar, workshops, ekskursjonar, filmvisningar og treff med kunstnarar og kuratorar.

Legg til ekstern kalender…