Samspill Sessions presenterer: Temur, Crainaz og Youssef Konsert på Cosmopolite torsdag 17. november kl. 20.00 GRATIS

På denne konserten samarbeider Charles Mena og Fela med de tre unge og talentfulle musikerne Temur Ahmed, Crainaz (Waqas Raja) og Youssef Azouagh, som tidligere var tilknyttet gruppa ELITE og er en del av hip-hop/RnB miljøet på X-Ray Ungdomskulturhus. Konserten byr på råe beats og hip-hop/RnB av høy kvalitet, iblandet elementer hentet fra jazz. Repertoaret er en blanding av Felas låtmateriale, nye komposisjoner og musikk skrevet og produsert av Temur, Waqas og Youssef. Dette blir en heftig aften, der vi får æren av å se noen av de fremste unge og up-and-coming musikerne i norsk hip-hop/RnB.

[Bilde]

Temur er aktuell med en EP om ikke altfor lenge, der den første låta er ute på Spotify og har hatt førsteplassen på Norway Viral 50 lista i flere uker. I dag har låta “Mayday” av Temur litt over 70 000 streams.

Crainaz jobber med en tape i RnB sjangeren og jobber med å bringe en ny stil til den norske musikkindustrien.Tapen er aktuell mot vinteren 2016/2017. Crainaz danser også for Unitycrew, og opptrådte på MELA-festivalen 2016.

Youssef har nylig sluppet musikkvideoen “Uviten”, som er hans første singel. Han har også en låt med musikkvideo kommende sammen med Jonathan Castro og Omar, som var aktuell på Norske Talenter 2016.

Samspill Sessions er:
-et samarbeid mellom Samspill og Cosmopolite (Belleville Scene).
-er en kombinasjon av konsertproduksjon, talentutvikling og rekruttering.
-en brobygger mellom profesjonelle og nyetablerte (ikke-etablerte) musikere, og mellom etablerte og nyankomne landsmenn.
-et samarbeid med musikere med flyktningebakgrunn, og unge, talentfulle musikere fra ungdomsklubber i og rundt Oslo.

Prosjektleder og kunstnerisk ansvarlig er Charles Mena, som samarbeider med husbandet og Felipe Orellana (Fela).

Charles Mena:
Charles Mena er kjent for sine musikkprosjekter Ras Nas, 2NH, Diaspora Africanus og sitt samarbeid med Bugge Wesseltoft på The Organ Club. I tillegg til å være musiker, er Charles er tekniker, samt har jobbet som turne-manager for en rekke norske og internasjonale band. I tillegg har han tidligere jobbet som teknisk leder på Åpent Teater i Oslo, og er nå konsulent på Øvingshotellet i Oslo. Han har også jobbet som stage-manager på mange norske festivaler: Norwegian Wood, Quart-festivalen, Mela, Notodden Blues Festival, Øyafestivalen, Hovefestivalen, Inferno festival, m.fl.

Fela (Felipe Orellana):
Oslo fikk først øye på Fela da han fremførte «Kompis» på Sa-G sin mixtape kalt «N.O.K.A.S» i 2007. Året etter slapp han og gruppen Breaknecks sin første offisielle singel «Rett ut av Groruddalen» produsert av Nasty Kutt, som ble en anthem for ungdommene i Groruddalen.
Siden den tid har Fela rukket å gi ut 6 utgivelser på egenhånd, bla solo skiven “D.U.R.E” under EMI som vant «Årets hip hop album» av WiMP i 2012, han har vunnet den nasjonale musikk konkurransen RapValg med låten “Brev Til Kongen” og nylig sluppet andre solo album “RÅE”, med gjester som bla Petter Barli og Zawadi.
Fela har rukket å spille å store scener rundt om i landet, i tillegg holdt skrive kurs via DKS for skolebarn rundt hele Norge er for tiden i studio for å gjøre ferdig et album med sitt storband, “TSJ”.
Småbarnsfaren er ett kjent fjes i hip hop miljøet og er også involvert i både teater som skespller og manusforfatter for ett eget film prosjekt som lanseres til nyåret

Husbandet består av:
Charles Mena: Trommer
Mark Axiak: Gitar
Sondre Mæland: Bass
Lorenzo Nardocci: Keyboards

GRATIS

Mer informasjon her

Legg til ekstern kalender…