ODD LOVES TO DANCE + PLOOMS

[Bilde]

Vel møtt til konsert med Odd Loves to Dance og Plooms på Mir!

Odd Loves to Dance består av to strengespillende totninger og en hardtslående svenske, de spiller indierock. Med fuzza gitarer, rå trommer og drømmende melodier drar de deg inn i et univers hvor eksplosiv energi og kreativitet møter Strawberry Fields Forever. Inspirasjon hentes fra populær,- og undergrunnskulturen fra de fem siste tiår (litt som Radio Norge), samt mor og fars gamle vinylsamling.

Bandet har hittil operert tungt tuftet på do-it-yourself-prinsippet. Bandets debut-EP «Demon Wizard» ble spilt inn på bassist og vokalist Hallvards familiegård på Toten, og gitt ut i januar 2016 på No Forevers. Bandet gjør nå ferdig sin første fullengder, der de har jobbet med å utvikle et enda råere, mindre polert utrykk enn før. No bullshit, 100% pop ‘n roll!

Plooms!
Undergrunnsbandet med base i Oslo som sjeldent spiller live og heller ikke er særlig populære. Høsten 2016 dro Emil, Terje og Mats ut i vedskulet til Emil i skaubygda og spilte inn debutalbummet sitt. Plooms startet opp da Emil og Mats hadde noen skisser som var for «hippe» for guttenes andre prosjekt «Mats Wawa». Sterkt inspirert av 90-tallsindie og annen myk råkk kan musikken være kul, men samtidig fin å høre på.

Etter noen konserter og låtlekkasjer på internett i 2015 har bandet holdt en lav profil. Men nå er det klare for et overaskende albumslipp og kanskje noen konserter.

CC: 100,-

Legg til ekstern kalender…