Gourmandlaget #33: Julebord!

I skogen befinner det seg mang en frilanser og andre julebordsløse individer. Dette gjør gourmandlaget noe med og inviterer på julebord! Pinnekjøtt får spille hovedrollen, dog med en liten piruett utenfor det bastant tradisjonelle. Desserten kan få en smak av appelsin, kanskje til og med ett og annet eksotisk krydderi. Og kjennere av gourmandlaget bør ikke bli overrasket om de får noe spiselig og drikkelig i hendene ved ankomst.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for anledningen bestående av @12f og @kåre.

Link til forrige gourmandlag

Sted: @kåre.
Dato: Lørdag 2 desember.
Tid: start 18, sistemann ut døra 24.00. Det er lov å dukke opp tidligere for henging og gjøgling.
Pris mat: 300 kr. inkludert en knert akevitt eller to.

Vi legger ut 16 plasser.
FOR Å MELDE DEG PÅ:
Skriv hvilke plasser du tar, antall personer til mat. Første person melder på slik: Plass nr 1. mat: 1. Andre person kan for eksempel melde på slik: Plass nr 2 og 3. mat: 2.
Sett inn pengene på konto 9710.37.17993, Kåre Holter Solhjell, hurtigst.
Betaling er lik bekreftet plass.

SKRIV NICKET DITT PÅ BETALINGEN!, så er det lettere for oss å holde styr på hvem som har betalt.
Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask.
PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).
PPPS. Erfaring sier at det ofte blir mye rot med av og påmeldinger, og det orker vi ikke å holde styr på. Har du meldt deg på, og ikke kommer, så lar vi hundrelappene din gå inn i den ideelle driften av gourmandlaget. Men det er jo hyggelig om noen andre kan ta plassen din.
PPPPS. Vi har en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.

Legg til ekstern kalender…