Gateavisa KLUBB pres. Hysj (LIVE) mlf.

HYSJ (LIVE)
FAST FORWARD EATS THE TAPE (LIVE)
FRIDA SARTO (DJ)
GATEAVISA DJS
*

Med røtter i Oslos undergrunn, finner Hysj sin plass i
skjæringspunktet mellom dansbar elektronisk musikk og skitten hip-hop. Inspirert av hedonisme, flamboyante club kids og nordisk kulde, skaper duoen en drivende og energisk lytteopplevelse. Live videreføres intensiteten og det kraftfulle uttrykket, og blander alt sammen til et særegent sceneshow med tilstedeværelse og nerve hvor det visuelle og lydlige krever like stor plass.

Duoen har ved tidligere anledning omtalt musikken sin som «for alltid mørk og innesnødd». Hva tonesetter vel årstiden vi er inne i bedre?
Men ikke tro at musikken deres er utlukkende «dyster og nihilistisk». Som alltid med bra kunst finnes det også her en ambivalens. Den som lytter vil finne melankoli, letthet, positivitet og håp om en ny vår.

Gateavisa er stolte av å kunne presentere en av Norges desidert mest uhemmete og eksperimenteringsvillige live acts! Gled dere!
hysj.bandcamp.com

Fast Forward Eats The Tape (Carsten Aniksdal) er en norsk filmfotograf og regissør som også lager elektronisk musikk. Lydbildet til Aniksdal består ofte av elektroniske sekvenser som tar utgangspunkt i filmatiske referanser. Han henter frem lydsekvenser fra filmer, abstraherer dem og gir dem andre stemninger, slik han for eksempel gjorde i homagen til filmskaperen Takeshi Kitano. Der brukte han lyden fra fem ulike trailere til filmer Kitano har laget som et utgangspunkt,
og skapte låter ut ifra dette. Han jobber også ofte med feltopptak, fra miljøet han er omgitt av, som han vever inn i låtene. Hos Hærverk denne kvelden vil han gjøre et eksklusivt techno-livesett med bare hardware!
soundcloud.com/fastforwarde…

Frida Sarto er et ungt og kjærkomment talent i Oslos klubbscene. Med teknisk ferdighet har hun levert hard acid og techno på steder som The Villa og Revolver. Sarto har fått oppdraget med å lose klubb-folket inn i de siste nattetimer. Forvent et svett og bænging sett fra en av byens best djs.

Legg til ekstern kalender…