Kafé Hærverk

Bar, kafé, konsertsted og platebutikk. Åpent tirsdag-søndag kl. 20.00-03.30. Stengt på mandager.


Dette skjer på Kafé Hærverk…

Fredag 22. desember

Onsdag 3. januar 2018

 • 20:00 Kanaan (NO), Kafé Hærverk

  Før de går i studio for å spille inn sitt debutalbum, avslutter Kanaan en intens øvingsperiode med konsert på Kafé Hærverk!

Dette har skjedd på Kafé Hærverk…

Fredag 15. desember

Torsdag 14. desember

Lørdag 9. desember

 • 20:00 Deathhammer (NO) + Sabretooth (FI), Kafé Hærverk

  Deathhammer har kjørt på med sin nådeløse intense metal siden 2005 og har hittil gitt ut tre demokassetter, flere splitutgivelser, en EP og tre full-lengdere, i tillegg til å ha lagt venues verden over i grus. Niende desember går turen til Kafé Hærverk, og det blir selvsagt en helvetes fest ingen bør gå glipp av.

Fredag 8. desember

Torsdag 7. desember

Onsdag 6. desember

Tirsdag 5. desember

 • 20:00 The Big Yes! (DK/NO/SE), Kafé Hærverk

  THE BIG YES!* er svenske Anna Högberg på saxofon, danske Maria Bertel på trombone og nordmennene Christian Meaas Svendsen og Ole Mofjell på henholdsvis bass og trommer. Samtlige av musikerne har bemerket seg på sitt vis gjennom ulike konstellasjoner i et spenn på 10-15 år og har rukket å bli godt etablerte navn i sine respektive hjemland

Lørdag 2. desember

Fredag 1. desember

 • 22:00 Skiveutglidning: Lumi In The Sky With Diamonds, Kafé Hærverk

  L.I.T.S.W.D. starter denne kvelden med en rimelig eklektisk miks, og graver i de dypere krinker og kroker av platebagen samt usb-foldere der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Et par timer senere har det gått mer over i futuristisk elektronisk dansemusikk, gjerne med eksperimentelt snitt, drivende og utsvevende, i grenseland mellom bl.a. techno, electro og acid.

Torsdag 30. november

Onsdag 29. november

 • 20:00 Sidereal Sounds: DJs Dr. C-Scape & Martian Art, Kafé Hærverk

  Endelig er Bjørn Kjetil og Petter tilbake bak platespillerne, med egne kvelder på Kafé Hærverk! Siden platesamlingene deres har mangedoblet seg siden sist, har de mer enn nok av både ny og gammel musikk å presentere, med sin sedvanlige kvalitetsblanding fra alle stiler og sjangre. Velkommen!

Tirsdag 28. november

Søndag 26. november

 • 20:00 Manish Pingle (IN), Kafé Hærverk

  Manish Pingle har turnert hele verden rundt flere ganger med sitt instrument Mohan Veena. Instrumentet er nittenstrengers og kan beskrives som en hybrid av gitar og sitar. Manish anses være den mest utforskende og dyktigeste musikeren på dette instrumentet i dag. Den særegne klangen passer perfekt for nordindisk raga, men i musikken finnes også referanser til blues og country.

Lørdag 25. november

 • 20:00 Ranheim + Evig Oppgang + DJs Team Antihasj, Kafé Hærverk

  Ranheim slenger med øksa igjen. Nord-Europas elegante forsvarere av alternativ alternativ rock (AAR) har trukket på seg kjeledressene sine for å gi deg og dine venner en leksjon i (grov og resirkulert) papp-rock. Etter sin forrige plateinnspilling (i Chicago med luringen Steve Albini) ryktes det om både nytt materiale og gjennomtenkte planer. Kafé Hærverk er åsted og Evig Oppgang er spesielle gjester. Ikke noe å tenke på, dette blir boller.

Fredag 24. november

Torsdag 23. november

 • 20:00 Master Oogway (NO), Kafé Hærverk

  Master Oogway er en kvartett fra Oslo. Bandet kombinerer tunge rockeriff med melodiøse partier og fritt improviserte elementer. Friheten til å gå nye musikalske retninger står sentralt i samspillet hos Master Oogway, og dette bidrar til en frisk konsertopplevelse gang på gang.

Onsdag 22. november

Tirsdag 21. november

 • 20:00 Wendra Hill & Jenny Berger Myhre, Kafé Hærverk

  WENDRA HILL is a duo playing acoustic improvised music. Sometimes they also add electronic elements used individually or combined with acoustic instruments. The music ranges from rhythmic parties to more static soundscapes. The duo works with untraditional methods for expanding the sound palette and explore the instruments’ characteristics with particular harmonically high / low frequencies or extremely cutting sound pictures. Wendra Hill creates music with time, energy and co-game. Joel Ring – …

Lørdag 18. november