Releaseparty - Sex Judas feat. Ricky - Go Down Judas

Release party for Sex Judas feat. Ricky – Go Down Judas
Live:
Sex Judas feat. Ricky & The Moist
Dj’s:
Ost med venner
Door: 150,-

Tore Gjedrem fra elektronika-duoen Ost&Kjex albumdebuterer som Sex Judas feat. Ricky. Et prosjekt som kanaliserer hans kjærlighet for tegneserier, de bohemske tradisjoner og hans fasinasjon for livets irrganger.

Plata kommer 18. mai på skotske Optimo Music.

“Jeg har hatt et ønske om å lage et prosjekt hvor det er rom for alle musikalske innfall og hvor den røde tråden er ordet til Judas. Den ultimate synderen, gjenfødt som et barn av Venus.»

Tores Judas er ingen slem fyr, snarere en frisindig hippie med stor appetitt for livet. Visuelt skildres universet av illustratør Sindre Goksøyr.

Inspirasjon hentes fra afrikansk musikk, 80-tallets NYC, postpunk, disco, norsk nyveiv, folk og elektronika. Fra artister som Bohannon og hans monotone protodisco til Qusimoto (Madlib) med sitt Hip hop -tegneserieunivers. Med på plata er en rekke nøkkelpersoner fra musikkscenen i Oslo som dj-gudfar Pål ”Strangefruit” Nyhus, Bugge Wesseltoft, Sidiki Camara, Tracee Meyn, Kristian Edvardsen, Ivar ”Sunten” Winther og Ole Henrik Moe.

Det blir konsert med Sex Judas bandet ,staring Ivar “Snuten” Winther, Sidiki Camara & Kristian Edvardsen kl. 23:00, salg av vinyl og frimodig dj-snurring.

Sjekk ut musikk fra plata her
Fjøsbokevent

Legg til ekstern kalender…