Susanne Skeide og Ellisif Hals - Til: og Fra:

-

Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstillingen ‘Til: og Fra:’ der Susanne Skeide og Ellisif Hals viser installasjoner av utklipte og revne grafikkblader og tegninger på papir, og todimensjonale collager skapt gjennom brevveksling over en lengre periode. Utstillingen åpnes av Steffen Håndlykken.

Samarbeidet til Skeide og Hals startet i 2006 da de gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo. Siden da har de arbeidet med en serie stedsspesifikke utstillinger. I denne utstillingen har de latt seg inspirere av stedets arkitektur og assosiasjoner som blir skapt i møte med rommets egenskaper.

Susanne Skeide og Ellisif Hals er bosatt i henholdsvis Oslo og Malmø, og med denne avstanden mellom seg har de produsert collager ved å sende arbeider til og fra hverandre. I denne utstillingen vil de vise et utvalg av arbeidene de har skapt ved å kommunisere gjennom det visuelle. På hver sin kant produserer de papirarbeider der de setter sammen gamle og nye biter til todimensjonale collager. Ved å samarbeide på denne måten skapes en historie om deres kommunikasjon. Balansen mellom improvisasjon, individuelt arbeid og samspillet som oppstår blir til et endelig felles uttrykk i denne utstillingen.

-

Susanne Skeide (f. 1982) og Ellisif Hals (f. 1981) har samarbeidet siden de gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo med bachelor i kunstfag, institutt for grafikk i 2006. De har stilt ut sammen ved bl.a. Kunstsenteret Møre og Romsdal; Oslo Kunstforening; Tegnerforbundet, Oslo; Smedjebacka, Sverige; Market Kunstmesse, Stockholm og Uppsala Konstmuseum, Sverige. I tillegg til samarbeidsprosjektet har de separate kunstnerpraksiser uavhengig av hverandre.

Legg til ekstern kalender…