The big fat pop culture quiz

Folkens!

Hver søndag klokka 18 på Smelteverket i Mathallen kjører vi på med reinspikka popkulturquiz.

Det har vært en greie i noen år allerede, men etter lang tid hvor konseptet har vært uendret har vi nå tatt noen grep. Det handler fortsatt om popkultur (selv om vi lirker inn noen hint fra andre kunnskapsområder også), altså film, tv, musikk, spill, internett og annet tøys.

Nytt av året er at vi reduserer lengden litt, for det har nok vært litt maratonete for mange så langt. Vi har en flott gjeng med faste deltagere, men ser at nykomlinger av og til blir litt overveldet siden vi har pleid å gjennomføre tre ganske solide omganger.

Så hva er nytt? Det skal dere få vite:

- Vi har redusert lengden til to omganger á 25 spørsmål hver. Det blir 50 totalt. Fordelingen er 20 lydspørsmål (musikk, men av og til litt annet snacks også) og 30 spørsmål basert på tekst og bilder.

- Vi dobler premiene! Kveldens vinnerlag får en mugge øl, men det gjør jaggu et tilfeldig trukket lag også. I tillegg kjemper vi om en sesongpremie som ikke er 100% fastsatt ennå, men for å antyde noe kan jeg nevnte at vi de to foregående sesongene har delt ut et kalas for 10 personer på Smelteverket. Ikke så alt for ueffent.

- Vi krydrer selve quizen med et par ekstra oppgavetyper.

Det vil naturligvis fortsatt være varslede spesialkvelder og snasne premier i tillegg til dette, litt avhengig av hva jeg klarer å tigge til meg og hva Folket ønsker.

Hovedspråket for quizen er engelsk, men jeg oversetter alt til norsk underveis. Det kan være underholdning i seg selv, det…

Årets første runde er førstkommende søndag, altså den 6. januar.

Legg til ekstern kalender…
#quiz