Dark Electronic Oslo: Kant Kino, Hell:Sector, Xenturion Prime

Det blir et variert program av elektronisk musikk fra undergrunnen når andre utgave av Dark Electronic Oslo drar igang på John Dee 15. juni!

Det serveres EBM, futurepop, powersynth, aggrotech og industriel metal med innslag av andre elektroniske elementer når Kant Kino, Hell:Sector og Xenturion Prime entrer scenen for tre veldig forskjellige konserter, men alle samlet under den noe mørkere fanen av elektronisk musikk. Før og etter konsertene blir det klubb med DJ og et rikt spekter av den elektroniske musikken vi er blitt så glad i.

KANT KINO spiller mørk og melodiøs EBM, med influenser fra alt fra industri til synthpop. Bandet har holdt på i over ti år, og har utgitt tre full-lengdere og en håndfull EP-er på belgiske Alfa-Matrix.

HELL:SECTOR er tilbake med sin nådeløse blanding av aggrotech, metal og industrial, og leverer harde beats, sinte synther, tunge gitarer og snerrende glefs mot religion, korrupte ledere, en menneskehet på vei mot avgrunnen og en verden som er i ferd med å rives i biter.

XENTURION PRIME sin varierte, men unike stil har fått tilnavnet powersynth. Emosjonelt ladet synthmusikk med innslag av nostalgi og futurisme, kombineres med hardslående industrielle låter og episke instrumentalspor.

DJ ELECTRO:
Oslo synthens mest aktive DJ og event maker DJ Electro har holdt utallige arrangementer, klubbkvelder og festivaler. Spillt på det meste av festivaler og klubber i synth sjangeren i norge og også gjort flere spillinger i utlandet. Kjent for arrangementer som Xelabration Festivalen, Altern80s, Cyberdyne og Nærsynth.

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Facebook-event: www.facebook.com/events/605812693216701
Billettsalg: www.ticketmaster.no/event/605161

Legg til ekstern kalender…