F/eks: Egil Kalman / Nothing Personal

[Bilde]

♪~( ̄ε ̄) Nothing Personal gir deg utløp for dine guilty pop pleasures og din eksperimentelle side på samme tid, og Egil Kalman serverer deg transcenderende renstemte elektroniske toner på modularsynth. Ingen grunn til å bli hjemme, med andre ord! (✪‿✪)ノ

EGIL KALMAN

Egil Kalman byr på en konsert i et skiftende musikalsk landskap som sømløst blander tradisjonelle folkemusikkmelodier, renstemte droner og abstrakte naturlyder, alt spilt live på modulærsynth utan preinnspilt materiale. Klangfarge, harmonikk og melodi smelter sammen og gir opphav til en forandret sinnsstilstand hos lytteren, der oppfatningen av tid og rom forsvinner, og en fornemmelse av evigheten oppstår.

youtu.be/Yf2LZgrvsa0

NOTHING PERSONAL

Nothing Personal springer ut fra en idé om å spille lydkollasjer live i en bandsetting, med Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang. Med musikken deres ønsker de å utfordre det tradisjonelle låtformatet, og ved hjelp av improvisasjon sette sammen lyder på nye måter, som kan gi lytterne nye opplevelser. Musikken består av komponerte elementer, låter, improvisasjon, akustiske og elektroniske elementer, tekst og feltopptak. Nothing Personal inspireres av elektronisk musikk, jazz, hiphop, pop og mye mer.
Til denne konserten har de med seg Tobias Gulbrandsen på visuelt!

Dørene åpner kl 18:00 på Mir. Kom tidlig om du vil!
Konsertstart 19:30.
Det er begrenset med plasser for å sikre god avstand i lokalet, så kjøp billett på forhånd for å sikre deg plass.

F/ eks er en konsertserie for elektronisk musikk og eksperimentell popmusikk, kuratert av Jenny Berger Myhre og produsert av Femme Brutal, i samarbeid med Konsertforeninga. Med støtte fra Oslo Kommune og Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…