Dans for voksne: Senyawa (Indonesia), MoE (Innlandet), Arrington de Dionyso (USA)

I årevis har vi venta på at denne luka skal åpne seg!

Senyawa er kanskje ikke det mest kjente bandet her til lands, men det ække vår feil at bare alle andre har hørt dem. Moe ville veldig gjerne spille support, så det sa vi selvsagt ja til, også har de med seg Arrington de Dionyso.

Men hvem er alle disse folka?

Senyawa spiller eksperimeltell musikk. Det betyr ikke at de har funnet seg en bestemt sjanger som de kaller eksperimentell, men at de finner ut av nye ting støtt. Vokalisten Rully Shabana kommer fra punken, og har fortsatt den energien, men punken handler jo også om å rasere musikalske grenser. Det skjer i Senyawa. Også med Wukir Suryadis sjølbygde instrument. Det er ingen rammer mellom hardcore, folke- og samtidsmusikk.

Det er ikke alltid greit å vite hva MoE kommer til å gjøre heller. Bortsett fra at de som regel gjør noe anna enn sist. Og at de nesten aldri er hjemme, men turnerer ett eller anna sted. Denne dagen er de trio: Guro Moe og Håvard Skaset har med seg Romain Simon på trommer.

Arrington de Dionyso veit vi fint lite om. Det er i seg sjøl en god grunn til å gå på denne konserten. Eller vil du være blant dem som bare hører det det alt har hørt? Kan vi kalle det etno-punk på bassklarinett? Veit ikke helt. Fin det ut, du!

19.15: Arrington de Dionyso
20.00: MoE
21.00: Senyawa

Mer Dans for voksne med Sourdure, DNA?AND? og Romain Simon/Harald Fetveit dagen etter!

Legg til ekstern kalender…