KONSERT: Hackedepicciotto (Berlin) + support Mark Steiner & Pavel Cingl (N/USA/CZ)

[Bilde]

HACKEDEPICCIOTTO
konsert på KAFÉ HÆRVERK
FREDAG 21. OKTOBER 2022
Support: Mark Steiner & Pavel Cingl (N/US/CZ)

“*Hackedepicciotto*“ er Alexander Hacke (Einstürzende Neubauten) og Danielle de Picciotto (Love Parade). Begge er legender innen musikkverdens undergrunn. Dette blir parets første besøk til Norge siden før pandemien.

Hackedepicciotto består av ektefellene Alexander Hacke og Danielle de Picciotto. Samarbeidet deres består hovedsakelig av rørende lydlandskaper som blander akustiske instrumenter som fiolin og svinger med bassgitar og elektroniske lyder. Som et resultat av Hackedepicciottos mange nomadiske reisende, er musikken deres utforskende og et bilde av den endeløse reisen gjennom landskap og miljøer. De beskriver musikken sin som «cinematisk drone.» De har seks album under beltet, og den nyeste «The Silver Threshold» er den mest symfoniske til dags dato. Albumet innkapsler et sjeldent øyeblikk av stillhet og refleksjon – og dreier seg om alt fra kjærlighet til skjørhet i verden. I 2022 skal de på europaturné og presentere «The Silver Threshold» live, og i den forbindelse vil de passere KAFÉ HÆRVERK i Oslo.

http://hackedepicciotto.de

CC: 250,- | ID: 20 | Konsert kl20
Forsalg: tikkio.com/tickets/31550-hackedepiciotto-support

HACKEDEPICCIOTTO

Danielle de Picciotto flyttet til Berlin i 1987 for å starte Love Parade, og ble også en samarbeidspartner av Gudrun Gut, medlem av legendarisk Crime & The City Solution samt Alexanders partner i livet.
Alexander Hacke er grunnlegger og bassist av Einstürzende Neubauten. Han er også kjent for sitt arbeid med Crime & The City Solution og Risha (med David Eugene Edwards) sammen med mange andre prosjekter.
Forestillinger til Hackedepicciotto er, for å si det mildt, intenst.
Danielle spesialiserer seg på uvanlige instrumenter som Hurdy Gurdy, auto harp og cemence foruten å spille fiolin og piano; Alexander er mester i bassgitar, gitar og trommer. Sammen skaper de vakre, eksistensialistiske, akustiske lydbilder, som brøler og vibrerer samtidig som deres publikum rystes, men på en herlig måte.
www.hackedepicciotto.de

[Bilde]

Support: Mark Steiner & Pavel Cingl
http://staggerhome.com

NB! DANIELLE DE PICCIOTTO kommer også til å holde kunstutstilling av hennes nye portretter av diverse musikere på Galleri Schaeffers Gate 5. Gå ikke glipp av «Thank You for the Music» som åpner 19. oktober!

OGSÅ… Gå ikke glipp av CLASSIC ALBUMS SUNDAYS med ALEXANDER HACKE på Kafé Hærverk:
CLASSIC ALBUM SUNDAYS presenterer EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN ‘Zeichnungen des Patienten O. T.’ (Some Bizzare Records, 1983) // Kafé Hærverk // søndag 23. oktober kl. 20 // Kent Horne med ALEXANDER HACKE // cc: 125,-
facebook.com/events/s/einst…
Classic Album Sundays gir deg muligheten til å høre musikken kontekstuelt, i fellesskap, uavbrutt og med best mulig sonisk gjengivelse. Mer på hjemmesiden: http://classicalbumsundays.com

Legg til ekstern kalender…