Den flyvende scene på Mir

[Bilde]

Den flyvende scene lander igjen på MIR på Grûnerløkka Lufthavn.
Velkommen ombord! Spenn fast setebeltet, rett opp stolryggen og gjør deg klar til en helt unik reise! Hva er greia med flymat egeentlig?! Hehee, her blir det meer enn bare stand up! Du får reist gjennom alle ulike sjangre innen humor og kunst, eller se mannen i gata (DEG?😀) få et innfall(anfall..?) og hopper opp på scena😁Det er den viben vi prøver å skape, i trygt luftrom! Da dette er en helt ny flyplass!
Meen dette er IKKE Gardermoen… På denne reisen kan ALT skje, og alle passasjerene vet ikke en gang hvor du lander. Vi kan faktisk ikke en gang garantere OM vi lander eller styrter på en øde øy.. Men ‘en ting er sikkert, styrter så er vi en samla gjeng, hvor du ikke finner noe gøyere flystyrt enn denne😁🙌 Og vi har nok av drikke og barer ombord! Så du ska slippe å komme edru eller ensom og forlatt hjem igjen, hvert fall! 😃 Snx i lufta! Ta med venner, mamma, kollegaer, nabo og han kule i kassa på Rema! Vi har masse ekstra seter bakerst i lagerrommet, eller på taket, evt. Kapteinen må du smiske litt i pausen for, derimot, om du vil sitte med.. Men alt er mulig😁
Konf: Darius Emadi
Lineup:
Anna Maria Simonsen (søteste klovn fra Londons scener)
Kjetil Stray Homme (karakter/komiker/Exit-parodier på Tik tik)
Muhamad Hassan (stand up)
Liv Sørli (karakter/komiker/parodi)
Knut (impro/klovn)
Sander Mørch-Jensen (karakter/impro)
Marianne Apenæs (klovn som aldri slutter å fascinere)
Nina Gjerstad (Impro/stand up/slam/sang)
Chris/Marchall, cowboy from Texas (forteller oss noe Texas gossip og sin observasjon av nordmenn😅)
Tryllekunstneren Werner
+ Åpen spot (første mann til mølla å skrive seg på, fra kl 19.30)
Vi vet sola er en hot konkurrent om dagen, og grilling på kvelds. Men sol deg gjerne tidlig, og avkjøl deg med drikke inne hos oss på kvelden. Show starter fort etter at dørene åpner kl 20.00 så vær tidlig ute! Vi vet aldri hvor mange som melder seg på Open Spot, men showet kan vare til alt fra 21.15 til 22..inkl pause.
Gratis inngang!
Alder/ID: 20 år! VELKOMMEN~

Legg til ekstern kalender…