MOVE # 1 - LIVE: KMRU & EIVIND VULLUM

[Bilde]

MOVE # 1 – LIVE: KMRU & EIVIND VULLUM
DJ OST PLAYS SOFT TRACKS
THE VILLA – TORS 2. NOVEMBER KL: 19.00

Velkommen til Move, en konsertserie som fokuserer på live elektronisk musikk, i kjelleren til The Villa.
Første kveld inviterer vi til noen magiske ambient konserter med KMRU fra Kenya og Oslos egen Eivind Vullum.

Live:
KMRU – Editions Mego / Warp / Subtext
Evind Vullum – HMD / VIBRASJON
+ Dj Ost plays soft tracks

KMRU slo for alvor gjennom i den internasjonale elektronika scenen i 2020 med albumet Peel på det legendariske selskapet Editions Mego. Albumet inneholder lyder tatt opp i hans hjemby Nairobi og inneholder mange av kvalitetene som kjennetegner hans arbeid. Varm, hypnotisk og inviterende ambient musikk, som skaper et rom det er sonisk spennende og samtidig godt å være i.
Siden debuten har Joseph Kamaru aka KMRU turnert verden rundt og blitt et kjært navn for mange elektronika entusiaster. Vi gleder til å høre denne fantastiske musikken spilt på The Villas Funktion One anlegg. Tror det kan bli en heftig lytteopplevelse!

Eivind Vullum er et navn å følge med på om dagen, hvis du har nese for god elektronisk musikk. En norsk musiker, lyddesigner og DJ med bakgrunn fra den elektroniske musikkscenen i Oslo, som ene halvdelen av hardwaretechno-duoen Bloksberg.
Hans debut-soloalbum «Ohms Love» ble utgitt på HMD Records våren 2022. Albumet består av syv små, meditative og harmoniske lydverk som befinner seg i grenseland mellom new age music og ambient. Det er både maksimalistisk og
minimalistisk.
Det siste året har han spilt solo og i trioformat på steder som Avant Art Festival (Wroclaw), Sauna, Klub Spatif (Warszawa), Blå og Kafé Hærverk.
På Villa denne kvelden vil han fremføre nytt materiale solo.

Fremover kommer The Villa til å tilby et liveprogram under navnet Move, med elektronika-artister fra hele verden. Inklusiv en mengde norske talenter. Det blir musikk fra et bredt spekter av elektroniske genere som ambient, idm, breaks, dub, electro, noise, gqom, afrobeats og innslag fra andre genre som jazz, eksperimentell rock osv.

Doors 19.00
Ing 200,-
Konsert start kl. 20.00 & 21.00

Legg til ekstern kalender…