Dans for voksne: DNA?AND? og Lampeknusekontoret

[Bilde]

DNA?AND? trenger kanskje ikke så mye intro lenger. Det er kollektivet der ungdommer med Downs syndrom spiller improvisert musikk med voksne musikere. Bare det at ungdommene ikke er ungdommer lenger og et par av de en gang voksne musikerne er vekk. Et nytt medlem du kan se denne dagen er koreografen Marie Bergby Handeland, som står bak en hel del veldig kritikerroste og nokså annerledes danseforestillinger på sånne steder som Dansens Hus. Vi har fler i ermet. De andre er Ola Skarsæterhagen, Lene Høie, Vilde Erikstad, Mats Aase Henriksen, Jostein Hylin, Johannes Tjøtta Svendsen, Isaaq Ibrahim og Harald Fetveit. Som selvsagt har begynt å holde på mye mer med bevegelse.

LAMPEKNUSEKONTORET starta som en forlengelse av DNA?AND? i Stavanger. Bare at ungdommene fortsatt er ungdommer og de voksne musikerne er musikere. To av dem kjenner du kanskje fra Staer eller Tørrfall: Thore Warland og Kristoffer Riis. Signe Irene Time har du kanskje hørt i Song Circus. Hva veit vi?

De to banda er ganske ulike musikalsk, men nå samarbeider de. For andre gang denne måneden. Første gang var på Tou i Stavanger.

[Bilde]

Det som forresten er nytt er at DNA?AND? nettopp har slippi plata Seele Brennt sammen med Einstürtzende Neubautens NU Unruh og dessuten nettopp har fått laga merch: trøyer og bager. Alt samma i nokså lite opplag, så du må kjappe deg hvis du vil ha!

Du kan melde deg på Dans for voksnes nyhetsbrev her

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…