Trist Pike + Brainwash Machine

Trist Pike returnerer til Hærverk for å lodde stemningen i mulighetene for å drive med indierock i 2024.

Vi har med oss Brainwash Machine, det nye prosjektet til Hai fra Next Life, Norges kultgruppe nummer 1.

Tror nesten ikke vi kan tenke oss en mer kokende lineup. Fy faen. Dette blir moro!

MER OM GRUPPENE:

TRIST PIKE

Trist Pike er en gruppe fra Trondheimsveien i Oslo som spiller synthesizer og roper. De albumdebuterte hos Fysisk Format i 2021 med “Den problematiske drømmmen/Patetisk og patologisk” og fulgte i 2022 opp med gruppens tyngste plate hittil, “Kjærlighet uten frykt”.

Trist Pike lager musikk og skriver tekster om drømmer og frykt, å leve i byen og det stadig minskende håpet om at en eller annen type genuin mellommenneskelig interaksjon kan finne sted i verden.

Trist Pike har spilt for en stadig mer forvirret publikumsmasse på f.eks. Ekko, by:Larm, klubb-Øya, vanlige Øya, Vill Vill Vest, NRK P3, Hærverk, The Villa, Jaeger, hundre andre steder, “you name it”.

BRAINWASH MACHINE

Brainwash Machine er et multimedia synthwave-prosjekt som startet i 2022. Musikken kan ligne litt på artister som Carpenter Brut og Mitch Murder, men Brainwash Machine er mer analogt og rocka i rytmen, og går mer i retning av dataspill-musikk. Prosjektet har spilt 30 konserter siden oppstart og har en ny skive rett rundt hjørnet. Eksplosivt live show.

Legg til ekstern kalender…