Dans for voksne: Teresa Riemann og Håvard Skaset/Ståle Liavik Solberg

[Bilde]

Det var da vi så blant andre Teresa Riemann spille i Berlin i fjor at vi tenkte det var verd å få fart på konsertserien igjen. Det var andre boller. Så da måtte vi jo se oss rundt etter andre boller nær oss óg. Og da stakk duoen til Skaset og Solberg opp i synsfeltet. Så lett var det!

Det handler kanskje litt mye om tromming, sånn plutselig, men det får bære.

Teresa Riemann spiller trommer og synger. Det er den tørre måten.å si det på. Det er litt vrient å si hva som er så fantastisk med det, for det er det. Men det kan kanskje handle om en slags nærhet, og om å omfavne det å ikke ha kontroll. Det kjennes i hvert fall helt feil å fjase om det. Selv om vi trur det også finnes en slags humor inni der.
teresariemann.bandcamp.com
www.youtube.com/watch?v=41C…

Håvard Skaset er på en måte alt for kjent som en del av bandet MoE. De andre greiene han gjør er like interessante, men de havner liksom litt i skyggen av de to versalene.

Ståle Liavik Solberg er han fyren som holder jazznorge i gang, ser det ut til, og takk for det, men det betyr at navnet hans ofte havner innimellom en haug med andres navn uten at vi helt tydelig får vite at han som alle andre skikkelige folk egentlig er fri-improv-trommis. Det er han selvfølgelig!

Du kan forresten melde deg på Dans for voksnes nyhetsbrev her

Legg til ekstern kalender…