OBS: Endret tidspunkt til 18.00//Tatsuya Yoshida x Risa Takeda // Kafé Hærverk

OBS! OBS! Endret tidspunkt på grunn av kræsj med EM-finalen i fotball, som mange ønsker å få med seg! Dørene åpner kl. 18:00. Konsertstart kl. 18:30.

Er du i Oslo førstkommende søndag og har lyst til å få med deg en legende innen progressiv rock, er Hærverk stedet!

Tatsuya Yoshida er en japansk musiker, trommeslager og komponist som kanskje best er kjent fra bandene Ruins Koenji Hyakkei. Han har også spilt med Korekyojinn, Daimonji, YBO2, Zeni Geva, Painkiller, Samla Mammas Manna og ulike utgaver av Acid Mothers Temple og dets avleggere – alt sammen musikk som sprenger grenser og gjør at proghjertet slår litt kjappere.
Risa Takeda begynte å spille klassisk piano i en alder av 3 år. Siden hun flyttet til Tokyo i 2011 har hun gjort masse spennende, som spenner over improvisasjon, komposisjoner med visuelle elementer og pianotolkninger av Frank Zappas musikk. Hennes egen musikk er full av komplekse melodier, harmonier og rytmer levert med med stor presisjon og plettfri teknikk.

Sammen beveger de seg fritt mellom klassisk, samtidsmusikk, progressiv rock og jazzrock, og er etter sigende et fyrverkeri på scenen!

Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…