Avind + Karoline Larm + Natali Abrahamsen Garner // Kampen bistro

Dette er Avind, bandet som spiller nedstrippa, gitarbasert indierock, med ein dash av sanseutforsking. De lager små og store sangar fra hverdagen, intet mindre enn et forsøk på å legge litt poesi i opplevelsene til vanlige mennesker som deg og meg. Fredag 6. september tar de med seg Karoline Larm + Natali Abrahamsen Garner og inviterer til helaften på Kampen Bistro. Bli med!
[Bilde]

▬▬▬
Her er tidene for fredag 06. september:
kl.20.00: Dørene åpner til konsertsalen
kl.20.30: Karoline Larm
kl.21.15: Natali Abrahamsen Garner
kl.22.00: Avind
▬▬▬
På nyeste albumet “Stiller altfor mange krav” var Avind på tur til både Trondheim og Giske for å spille inn materiale, i tillegg til hjemme på Adamstua i Oslo. Samarbeid med navn som Kyrre Laastad (Jenny Hval, Deep Thoukus, Stina Stjern), Live Miranda Solberg (Louien, Silver Lining), Remi Christensen (Mads Christensen, Utakk) og Martin Langlie (Valkyrien Allstars) er representert på plata, som kom ut høsten i fjor.
Avind debuterte i 2015 med EP-en Stummande mørke, og har frå før gitt ut platene “Evig blenda” (2018) og “Ta sjansen” (2021).
“Det der er vakkert, helt på ekte”. – Stjernepose / NRK P13
“Dei har noko eige, desse forteljingane som fører deg vidare og vidare utan at du heilt får auge på destinasjonen – du berre veit at du vil vere med vidare”. – Dag og Tid
▬▬▬
Singer/songwriter Karoline Larms låter tar utgangspunkt i de nære og ærlige opplevelsene i livet, der kontrasten mellom glede og sorg blir tydelige i tekstene. Hun er inspirert av artister som Passenger og Kasey Musgraves, og akustiske strengeinstrumenter har en stor plass i musikken.

Karoline Larm har gitt ut de to låtene «February» og «Emily» og arbeider for tiden med en EP sammen med musikerne Herman Wildhagen (Thomas Dybdahl, Julie Kleive), Anja Bajer (fiolinist og DJ) og Christoffer Mietle Furuheim.

“There’s a beautiful intimacy in this song that you feel right from the very start.” – Ear to the ground music om låten “Emily”

▬▬▬
Natali Abrahamsen Garner jobber for tiden med et nytt soloprosjekt der hun nærmer seg en singer/songwriter-tradisjon, inspirert av blant annet Anne Briggs, Sam Amidon, Karen Dalton og Jana Horn. I prosjektet fokuseres det på finurlige melodier og tekster, med et ønske om å skape et nært, men usentimentalt nøysomt landskap med motstand og ‘grit’. Natali er vokalist og musiker bosatt i Oslo. Hun har sin bakgrunn fra impromiljøet i samme by, og jobber hovedsakelig med improvisert musikk og kunstpop i bandene sine Propan og Delish. Hun har tidligere turnert I USA, Europa, Japan og Australia med diverse prosjekter, spilt med blant annet Jenny Hval, Susanna og Årabrot og driver ellers studio- og arbeidsstedet Flerbruket og har de siste årene vært kurator av festivalen All Ears.

Legg til ekstern kalender…