Jéan-Philippe Gross/Stéphane Garin/Ane Marthe Sørlien Holen/Thore Warland: Plan Affiné

[Bilde]

PLAN AFFINÉ er et musikkstykke komponert av Jéan-Philippe Gross og Stéphane Garin i samarbeid med Ane Marthe Sørlien Holen og Thore Warland. De tre siste spiller på blokker og pads, mens den første styrer lyden. Hvis du var på DFV-konserten med Dénombrement (Gross/Garin), sier det deg kanskje noe at dette er et prosjekt i forlengelse av det som ble spilt da.

JÉAN-PHIIPPE GROSS har du sikkert vært borti hvis du har gått på DFV-konserter opp gjennom åra. Han er en av dem det absolutt er verd å ha som gjenganger – en fyr med kronisk musikalsk nyskjerrighet og vilje til å dedikere seg til å få det beste ut av stadig nye ideer. Og til det finner han seg veldig gode samarbeidspartnere og sørger for at de får tid til å kna materialet grundig.

STÉPHANE GARIN er en av de samarbeidsparnerne. De har jobba sammen i mange år allerede. De andre han har jobba med er bare Pascal Beat, Antoine Beuger, Pierre Boulez, Carl Craig, Pascal Comelade, Roland Dahinden, Mathias Delplanque, Clair Diterzi, Catherine Divores, Eklekto, The Intercontemporary Ensemble (Eic), Péterv’s, Jörg Freytom Johnson, Daunik Lazro, Stone Yves Macé, Stephan Mathieu, Billy Martin, Seijiro Murayama, Phill Niblock, Moritz Von Oswald (Maurizio), Tristan Perich, Marc Perrone, Redish Sebastian, Christian Wolff.

Og ikke minst: ANE MARTHE SØRLIEN HOLEN, som du sikkert kjenner fra Pinquins og Ensemble neoN og THORE WARLAND, som du husker fra Staer og Tralten Eller Utpult.

Åpent fra kl 20
Konserten starter kl 21
Det koster 200

Legg til ekstern kalender…