Håkon Lie og Sindre Bjerga

[Bilde]

Dette er et lurt tidspunkt å høre Håkon Lie og Sindre Bjerga på: De brukte en god del av sommeren på å turnere i Asia, så de skulle være rimelig innspilte nå.

SINDRE BJERGA er jo en av de ordentlig gamle traverne i støyverdenen, hvis du ikke visste det. Han har turnert over alt og spilt med de fleste, og har en syk mengde utgivelser bak seg, bare for å si det kort. Men det er første gang han spiller på Dans for voksne. Og hvofor det, egentlig? Ja, det har vi ingen god forklaring på. Det har bare blitt sånn, og det minner oss på at vi må prøve å hanke inn Tore Bøe også.

HÅKON LIE har en platespiller han ser ut til å være veldig glad i. Han har den på fanget når han spiller. Det gjør vel ikke noe at det skumper litt i avspillinga, eller kanskje han gjør det med vilje? Bråke gjør det i hvert fall. Og det som kommer ut av platespilleren går gjennom noen bokser før det treffer PA’n, så hvis du tror det er DJ-ing, er det i så fall en noe aparte variant. Og det er bra! Du så ham kanskje da han spilte med butho-danserne Mutsumi Neiro og Thomas Oxem i vår.

Dørene åpnes kl 18
Konsertstart kl 19
CC 200

Det kule bildet er tatt av May Irene Aasen

Legg til ekstern kalender…