Sjel & Showtime – salong

Sjel & Showtime presenterer sin velbalanserte coctail av engasjement, ironi, kjærlighet, sorg, glede og sinne fra Herr Nilsens scene: ”Det er salong”. Den Oslobaserte gruppen byr på et knippe sanger både fra tidligere forestillinger gjennom snart ti år og nykomponerte numre. Med sylskarpt blikk på samtiden og de evige tema i menneskers liv formidles undrende understatements og glødende gleder gjennom tekster og musikk hovedsaklig skrevet av Hanne T. Asheim. Det hele formidles av ensemblet akkompagnert av hverandre på piano og diverse blås. Det skulle bli noe for ethvert øre og øye. Bakt inn i det hele er en eller flere gjest(-er) som representerer noe i samme gate eller noe helt annet. Det kan bli en overraskelse; En bonus.

I desember gjestes salongen av Asbjørn Ribe alias. Ornand Altenburg Kjent fra blant annet Jim Stärk og Number Seven Deli.
Vi tør love godlyd fra traktene rundt Tom Waits og Julie Andrews.


Sakset fra anmeldelser av Sjel & Showtime:
”…fem kvarters fryd”
Mona Levin, Aftenposten

”…som en anakronisme fra mellomkrigstidens Berlin med smak av Tramteater og 70-tall. Det akustiske lydbildet med en klarinett på toppen underbygger stemningen av Kurt Weill, fransk kabaret og kletzmer. Samtidig er det så til de grader her og nå, hvor det handler om kildesortering, selvrealisering og tangokurs for mellomledere.”
Yngve Kvistad, VG

Besøk Sjel&Showtime på nettet
eller på MySpace

Legg til ekstern kalender…