Blått Lerret med unike opptak fra Inland Empire

En ny sesong med Blått Lerret starter i dag på Parkteatret i Oslo. Da kan du få oppleve unike opptak fra innspillingen av David Lynch’ kinoaktuelle Inland Empire der flere norske fotografer har medvirket. Det er Odd Geir Sæther som vil fortelle oss om samarbeidet med Lynch, og om den snart premiereklare filmen Edvard Munch.

Andre gjester i kveld er Bent Hamer som vil vise klipp og fortelle om sin siste film O’ Horten, som har premiere i romjula.

Switch er Norges første helaftens snowboardfilm som lanseres på kino. Debuterende spillefilmregissør Ole Martin Hafsmo kommer sammen med skuespiller Espen Klouman Høiner og produsent Jørgen Storm Rosenberg for å snakke om å jobbe innenfor denne spesielle sjangeren.

Dessuten skal Norsk Filminstitutt dele ut kortfilmstipend for 2006-07 til et norsk regitalent, og det blir premiere på en ny norsk kortfilm.

Programleder er Kjetil Lismoen

Dørene åpner kl. 19.30
DJ, bar og filmquiz!
Inngang: kr 50,-

Arrangementet foregår på Parkteatret Scene, Olaf Ryes plass 11 på Grüneløkka i Oslo.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, Dagbladet.no, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene. Prosjektleder er Arild Støfring.

Legg til ekstern kalender…