Redyellowcab presenterer: Slaraffenland (DK) + Pow Pow (N)

[Bilde]

Redyellowcab presenterer:

SLARAFFENLAND (DK) + POW POW (N)

Slaraffenland har nær skapt furore og oppstandelse med sin siste skive “Private Cinema”, som tikka inn på 7,9 på Pitchfork Medias beryktede kritikerskala i sommer. Det medførte spillejobb på årets Roskilde-festival, samt en stor turné nå i høst – hvor de blant annet skal innom den prestisjetunge bransjefestivalen CMJ i New York uka før de gjester Oslo og Redyellowcab. Danskene har holdt på siden 2002, og sakte men sikkert funnet sin helt særegne sound; en alternativ blanding av nydelige instrumentale låter og hvinende koring. Det finnes bare ett ord: vakkert!

Denne pakken av god kveldsmat blir fullendt av eminente Pow Pow som varmer opp med sugende instrumental rock av ypperste klasse. Pow Pow tar oss med på en musikalsk reise som er så energisk, progressiv, tikkende, støyende, groovende og melodiøs at vi kan kjenne vindene fra Las Palmas risle i øregangene.

NB! KONSERTSTART PRESIS kl 21.00!

[Bilde]

Redyellowcab er lykkelige for å presentere det perfekte utgangspunkt for en god fredag. Velkommen!

Slaraffenland MP3:
Polaroids og Watch Out +"Private Cinema Teaser":http://www.youtube.com/watch?v=cHB_vilOQAM&mode=related&search=slaraffenland%20hometapes%20rumraket%20roskilde%20indie

Slaraffenland og Pow Pow på Myspace

Legg til ekstern kalender…