Et Årsverk: Fantazio (FR) - Now we got members (N) - Bernard Briis Band (N) + DJS Rondo (FR) - Shit City Tekk (N)

Et Årsverk er en Fransk Norsk kunst og musikkfestival som i Norge finner sted på Kulturhuset Stabæk Kino, Belleville og Taxi Take Away. I Oslo er Live It Up co-organisator.
Fredag 14 desember
Belleville
Dørene åpner 20.00
Konsertstart 21.00
CC 100,- (forhåndssalg 50,- på Taxi Take Away)

Fantazio (FR) er et lekent og surrealistisk orkester fra undergrunnen i kunsterbydelen Belleville i Paris. De blander jazzens rytmikk og besetning med pønkinnstilling og arrogant fransk eleganse. Fantazio har etterhvert fått oppmerksomhet langt utenfor Frankrikes grenser og er et naturlig høydepunkt på denne fransk norske aftenen på Belleville i Oslo.

Now we got members (N)
Til å begynne med hadde ikke Now We’ve got Members noen medlemmer i det hele tatt. Musikken kan beskrives som en blanding av musikk fra fjærne såvel som nære himmelstrøk. Bandet inkorporerer elementer fra nü-balkan, araberfunk og transcendentale jammer i sine komplekse men samtidig fengende poplåter. Legg til litt progrock (uten rock), disco (uten glitter) og frijazz (uten jazz), og du får et slags konsept om hvordan Now We’ve got Members låter.

Bernard Briis Band (N) er en sløy, behagelig jordnær og samtidig høytsvevende melodisk kvintett.
Bandets varierte låtmaterialet spenner fra små animerte bakgårdsvalser via, swing og country til smertefull tango og sterk pop. De trives best når de får dukke opp på et hemmelig nachspiel eller i en liten lysning i skogen et sted. På et årsverk skal de derimot åpne og sette stemningen for en fantstisk aften.

DJ’s
Rondo (FR)
Shit City Tekk (N)

www.etaarsverk.no

www.fantazio.org

www.bernardbriis.com

www.myspace.com/bernardbriisband

www.metronomiconaudio.net/artists/nwgm.php

Legg til ekstern kalender…