DEMONTERING `*_*´ GNIRETNOMED

Demontering

Parkteateret Bar utvider bakover i lokalet, inn på scena, til et halvert lokale. Tre kvelder på rad fylles med ordentlig god musikk, backline-konserter, visualisering i nye tilrettelagte omgivelser. Programmet er som følger:



Torsdag 27.12:


felasaltedsoulcicaviadal
DJ Foppfusion spiller soul&funk som få andre, mye lek, og mye tøft. Fra tysk popshopping og italiensk film-musikk til gritty sørstatsfunk og beatglade northernsoul-kvinner vil han drive deg igjennom kvelden. Foppfusion er nylig kommet inn i varmen på Nomaden etter at bookingansvarlig var så heldig å få kikke igjennom vinylene hans.
For anledningen vil i tillegg BaronJon på perkusjon og Ragnar på trommer passe takt og utakt inn i hverandres taktikker mens de drikker!
congas_horz
Denne torsdagsklubben vil garantert bli varmere enn i enhvers hjem. Et mer gritti og gruvi tilbud i romjula vil du bli letende lenge etter.




Fredag 28.12:


orango
Bandtrioen Orango holder gjenforenings konsert for anledningen, et strålende indierock band godt inspirert av rock og psykedelia fra 60- og 70-tallet. Deres live-opptredener har sendt kritikere inn i ekstase.


Resten av kvelden vies til tidlig psykedelia med Dj Dunderdan bak kulissene. nuggetsboxpsygirl
Her vil du, om mulig, få oppleve en systematisk og surrealistisk
indeksering av psykedelias livssyklus, mens du virvles
igjennom visuelle kaskader av form, farge, folk og fe.

psyguys
Jimi+Hendrix+IIFrank+Zappa+1
Veggen vil fylles med fargesprakende snutter i psykedelias ånd.




Lørdag 29.12:

deter jegder er jeg
Vi har en stor glede av å presentere Det är jag som är döden denne kvelden. Bandet har spilt mye rundt i Oslo de siste par årene og har nå sluppet et etterlengtet debutalbum, Hey space, i høst. Deres elektro-noir-pop musikk live har et rykte for å målbinde og sender publikum inn i et drømmeland.

Fra Dbut. Fra Bylarm.


Ellers vil Hensho stille med foreløpig hemmeligholdt underholdning og Dj Vemunderbar vil itonesette den pinlige stillheten som vi så ofte kan bli offer for. Med bl.a elektropopp, en god dose elektronisk pre-elektro, gamle og godt gjemte klassikere, en generøs runddans med retro-global-worldmusic-klassikere og ellers.
coverThe+Space+Age+Magazine+of+1959



%{color:green}*Til alle Oslokjære borgere, til de som vil fortest mulig tilbake fra julekosen, her er mange tilbud du sannsynligvis ikke burde la deg forbipassere. Den er god, vi sees vel da?*%


Legg til ekstern kalender…