Ploink presents: BRITISH MURDER BOYS (UK)

BRITISH MURDER BOYS (UK)
[Bilde]

Hold av romjulen..
To av techno-scenens største helter, live, sammen, i Norge!
Fra Birmingham, England kommer Karl O’Connor og Tony Childs med et maskineri som lukter svidd, der muterte monster-rytmer møter industriell lyd. British Murder Boys forener eksperimentvilje og ren urkraft på en måte som ligger kvantesprang foran det meste annet, og de beviser hinsides enhver tvil at musikk som tør å utfordre grensene fortsatt kan sørge for manisk energi på dansegulvet.
Hver for seg har de merittlister som få andre: Tony er bedre kjent som Surgeon og har gitt ut en imponerende rekke av glitrende plater. Karl driver plateselskapet som ga ut de første Surgeon-skivene i 1995 (Downwards), og han har også selv en temmelig drøy diskografi på rullebladet under artistnavnet Regis.
British Murder Boys-prosjektet startet for seks år siden, og har med utpreget sans for perfeksjonisme bare gitt ut et lite knippe tolvtommere som alle sammen oser klasse.
Begge har spilt i Norge flere år tilbake, men dette er første gang de opptrer sammen her til lands, og det er på tide at vi får oppleve dette spetakkelet i full skala.
Forvent en deilig kompromissløs kveld, som vi vel like gjerne kan innrømme med en gang at vi tror kan bli bittelittegrann legendarisk. Noe annet er vanskelig å forestille seg når vi snakker om folk som sampler gærne predikanter og starter sin produsent-karriere i studioet til trommeslageren i Napalm Death.

(ord: Ørjan Sletner)

www.discogs.com/artist/Surgeon
www.discogs.com/artist/Regis

La oss bare si at det har blitt spilt materiale av Surgeon, Regis og/eller BMB på hvert eneste Ploink arrangement noensinne, inkludert Radio Ploink:)

Support: Djs Roland Lifjell & Thomas Urv
Visuelle angrep av MoVee (dvs når ikke det audiovisuelle monsteret til BMB hamrer løs..)

www.facebook.com/event.php?…

Legg til ekstern kalender…