10.januar på Parkteatret!! New Page Event presenterer: Minoritet1, Samsaya, FloorKnights, Breaknecks, Rap-battle & Dj-Ande-e

I september 2007 startet ungdommer i organisasjonen New Page (www.newpage.no) et prosjekt i samarbeid med Norsk Rockforbund og Musikk i skolen. Målet med prosjektet var at gjengen skulle fungere som en konsertarrangør med all den jobb og planlegging som det innebærer. Ungdommene har selv booket lokalet, artister, skaffer til veie alle økonomiske midler, markedsfører og promoterer prosjektet, og ikke minst står for gjennomføringen av det hele. Og for en helkveld dette blir!

Minoritet1
Samsaya
FloorKnights
Breaknecks
Rap-battle
Dj-Ande-e

Dette er et show arrangert av ungdommer for ungdommer. Makan til lineup skal du lete lenge etter til den nette sum av 70 spenn!
Her blir det god stemning og mye bra underholdning. Er du glad i rap og dansing er det på Parkteateret Scene du må være 10 januar. Det vil også bli holdt en forrykende rap-battle!

Litt mer om artistene:

Minoritet1:
Kjent fra Nrk-dokumentaren ”Glatte gater”. Undergrunnsrap fra indre Grünerløkka.

Samsaya:
En av de mest kjente kvinnelige rapperne i Norge. Fete beats med
en heavy dose Indian masala.

Floor Knights:
Profesjonell breakdancegruppe som eksperimenterer med dans, teater og akrobatikk. Floor Knights ble kåret til norgesmestere i breakdance i 1999 og 2001, og har deltatt i nasjonale og internasjonale mesterskap.

Breaknecks:
Ekte hiphop fra tjukkeste Groruddalen!

Arrangementet på Parkteateret har fri aldersgrense og en utrolig hyggelig pris!
Alt eventuelt overskudd fra arrangementet går inn i New Page sitt videre arbeid for vanskeligstilt ungdom, men det viktige med arrangementet er å gi en knall opplevelse til ungdom i alle aldre.

Legg til ekstern kalender…