Dans for voksne og All Ears::PHIL MINTONS FERAL CHOIR WORKSHOP

Innmari nytt år igjen, nå??? Byne å tenke litt på musikk igjen da, kanskje?

!!! DA HAR DU FLAKS DA, DU !!!

For nå går Dans for voksne igjen i tospann med All-Ears! Vi er stolte over å kunne presentere en bonusklump på programmet i år óg: Workshop med selveste Phil Minton, og du kan være med!!!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

workshop fredag – søndag 11. – 13. januar ::: konsert 13. januar

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Lureru nå?

*Phil Mintons kor- workshop prosjekt Feral Choir har dukket opp på noen av de viktigste festivalene og kulturarrangementene for eksperimentell kunst helt siden åttitallet. Workshopen er et tilbud til alle slags musikere, ikke bare sangere, og dreier seg om å utforske lyd og improvisasjon i gruppe via stemmen, det mest umiddelbare av alle instrument. Det blir øvelser og improvisasjoner og en flik av mintons enorme erfaringsverden i vokale eksperimenter.

Minton er en ekte nestor der, nemlig: Vært over det meste av kloden og jobba med folk som Fred Frith og Peter Brötzmann og John Butcher og FM Einheit og Jaap Blonk og Lol Coxhill og blablabla hele gjengen, og dessuten styrt med slikt som Kurt Schwitters og Cornelis Cardews saker. Og egne soloting, så klart. Diskografien spenner tilbake til 1969 og er mildest talt enorm!*

Vi jobber tre timer per dag fredag 11. til søndag 13. januar, og avslutter med konsert på Mir under All Ears avslutningsfest. Lover deg at dette blir både morsomt og interessant!

Dette kurset er altså åpent. Prisen på workshopen er ikke satt ennå, for prøver å få den så lav som mulig. Helst ned i 200 spenn. Iallefall ikke mer enn fem. Første to dager blir på M/S Innvik. Siste dag på Mir.

Tenkte tider 13-16 fre-og lør og 16-19 søndag, men gi gjerne tilbakemelding om no annet passer bedre, så justerer vi!

Mer om Phil Minton

Mer om Feral Choir og lyd

Enda litt mer Minton og lyd

Du kan melde deg på ved å skrive til hfetveit [at] c2i.net. Ta med telefonnummeret ditt.

Lureru mer?

Kan ringe meg på 91831389
Harald Fetveit

VEL MØTT!!!

Legg til ekstern kalender…