Balkan*Beat*Party - Vert: Bygdetulling dj Prinsen Paulista med gjest og "Jugonostalgiker" ,-Dj Keti

Image Hosted by ImageShack.us

dj Keti tok julekaka den 15 desember, et såpass stort stykke at hu jaggu får komme tilbake denne kvelden og spise opp restene…Var en fornøyelse sist gang! Blir det denne gang også. GARANTERT: +Dj Prinsen Paulista (Bygdetulling, shopskasalat- fan og tilbake igjen fra Balkan Beat Party i Torino)

Bukk og nikk og neier for alle som kom på juletrefest i desember, – og vi snur oss i ring, inn i det nye året, til det som kommer til å bli et helsikens fint år på Parkteatret. Lover mange fantastiske konsertopplevelser til våren. Følg med på gruppen for oppdateringer. Forhåpentligvis får jeg offentligjort alle bandene denne våren den 18januar på storskjerm! haha, fint skal det værra.

Det er så deilig med kompromissløs fanfare-musikk fra Balkan…Et rytmejag villere en hundre esler, en sterkere opplevelse enn bønnegryte med kål og chili. Så har også denne klubben oppnådd å tukle med folks fantasier og utholdenhet. I BBP-universet føler du deg plassert i tiden mellom bryllup og begravelser, tørst som fader, løpende rundt fra nabo til nabo på jakt etter mer dig druebrennevin, med et løpende messingorkester tett opp i ryggen.

Legg til ekstern kalender…