HUMORVARIASJONAR

Urpremiere på Caféscenen på Centralteatret 28. mai kl. 21.30!

Har du, i likhet med skaperne av Humorvariasjonar, sittet i en teatersal og følt et behov for å le på feil sted? Da er dette definitivt forestillingen for deg!

Humorvariasjonar er en énakters humorforestilling som setter scenekunstsjangere på spissen. I forestillingen møter vi en fiktiv friteatergruppe som spiller seg gjennom de ulike sjangrene for å prøve å finne en som passer for dem og historien deres. Det blir det mye tull av.

For fem år siden hang Jeppe opp en annonse der han søkte medlemmer til sin nye friteatergruppe. Denne annonsen klistret han egenhendig opp på tre hundre lyktestolper rundt omkring i Oslo. Slik møttes Jeppe, Aud og Wilhelm for første gang.

Fem år og tolv produksjoner med totalt åtte publikummere senere, har teatergruppa skjønt at det må gå drastisk til verks for å kunne fortsette. De må prøve å finne seg en ny sjanger. Publikum vil være vitne til deres høyst personlige tolkninger av Shakespeare-drama, farse, ny norsk dramatikk, musikal, og historisk spel. For å nevne noen.

Legg til ekstern kalender…