Agregat

Fredag 27.juni entrer Agregat scenen på Mir. Dette er andre gang dette semesteret, men vi trives godt på Mirs intime scene og har dessuten en del nytt materiale.

Agregat spiller synthmusikk. Noen har sagt at det låter som en blanding av Kraftwerk, The Cure, Welle Erdball og Depeche Mode. Sentralt i konseptet står interaksjon mellom det maskinelle og det menneskelige. Dette anskueliggjøres i et live-konsept bestående av fire musikere og ditto mengder teknologi som akkompagneres visuelt av en spesiallaget videoprojeksjon. Medlemmene har bred musikalsk erfaring fra såvel jazz og samtidsmusikk som pop og rock. Bakgrunnen som utøvende musikere gjenspeiles i et live-sett, der lydene taes ut av maskinene og fremføres på scenen. Agregat har bl.a. spilt på Elektrostatsfestivalen 2005, i NRK P2, Musikkfest Oslo samt på en rekke av Oslos scener.

Agregat er: Eirik Askerøi: gitarer, synther, programmering og vokal Kyrre Tromm: trommer, synther, programmering og vokal Sigrun Gomnæs: perkusjon Øyvind Mjelve Strandem: Synther

Legg til ekstern kalender…