THE GOOD LIFE PRESENTERER: MILLION DOLLAR MANO (US, CHICAGO - M.I.A.)

THE GOOD LIFE PRESENTERER:
MILLION DOLLAR MANO (US, CHICAGO – M.I.A.)

Etter en knallåpning av The Good Life med New York/Balitmore-helten Aaron LaCrate bak platespillerene i april, beveger vi oss i juni over til Chicago og Million Dollar Mano, eller bare Mano om du vil. Denne gutten er nemlig en av DJ’ene/produsentene det snakkes mest om i USA i øyeblikket, og dette har også fanget selveste M.I.A. sin oppmerksomhet, og nå er Mano hennes DJ på Glow In The Dark turneen med Kanye West, Øya-aktuelle N.E.R.D., Lupe Fiasco, Rhianna m.fl.
Mano har remikset som en villmann de siste årene, og vi nevner gullkorn på rekke og rad; Kanye West “Flashing Lights”, Shawty Lo “They Know”, Digitalism “Pogo”, The Dream “Shawty Is A 10”, Daft Punk “Harder, Faster, Better, Stronger”, Modjo “Lady” (forøvrig hetet fra “The Chedda EP” på Ayres og Tittsworth sin T&A etikett) og sist, men ikke minst, norges/Tellé-vennene Matt & Kim “It’s A Fact”.
Millionæren jobber i øyeblikket også med mange up&coming artister i Chicago som bl.a. Hollywood Holt og Mic Terror. Sist, men ikke minst, representerer Million Dollar Mano det japanske klesmerket Rocksmith til det fulleste. Mano har både produsert musikken til reklamefilmen, er selv med i den og spiller på festene deres!

Gjør deg klar for en ny forrykende kveld med The Good Life på The Villa!!!

Legg til ekstern kalender…