Bhang Lassies Live: Spunk (No) Dj Shinedoe (NL/Intacto) Dj Ariane (No) No Dial Tone & Tonje Tøff

Bhang Lassies
Live: Spunk (No)
Dj Shinedoe (NL/Intacto)
Dj Ariane (No)

Villa Lounge:
Djs No Dial Tone & Tonje Tøff

Spunk

Kristin Andersen, Lene Grenager, Maja Solveig Kjelstrup Ratkje og Hild Sofie Tafjord utgjør supergruppa SPUNK. Basert på vokalimprovisasjon lager de lydbilder som beveger seg fra jazz til samtidsmusikk. Støy, blåsere, vokalsamples og feedback veves sammen til flytende lydkollager. Fra det blå og stemningsfulle til det støyende og harde. Utgir plater på norske Rune Grammofon.
Jentene er også involvert i den norske elektroniske scenen med bla egne solo prosjekter, gruppa Femail og All Ears festivalen for improvisert musikk.

Shinedoe

Startet sin dj-karriere allerede som 19 åring på klubben VIP i Amsterdam. Hun har i likhet med Miss Dinky bakgrunn som danser. Shinedoe debuterte i 2004 med 12" “Dillema” på lablet 100% Pure, en utgivelse som fant veien ned i platebaggene til Sven Väth, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Steve Rachmad og Ricardo Villalobos. Etter det var mye gjort for Shinedoe. Hun har en produksjon og spillestil som blander moderne minimal techno med klassisk Chicago house og varm Detroit techno. Ikke helt ulikt vår egen dj Ariane. Shinedoe driver sitt eget label Intacto records og er kjent for folk i Amsterdam gjennom sine legendariske “Inmotion” kvelder på klubbene Paradiso og Amuse.

I loungen spiller No Dial Tone sammen med venninne Tonje Tøff. Jentene er kjent for sitt superfete Lipstick konsept og spiller en sexy blanding av disco, electro, og techno.

Legg til ekstern kalender…