BALKAN BEAT PARTY - GUCHA FESTIVAL SPESIAL

Image Hosted by ImageShack.us
BBP er klar for Slottsfjell-festivalen!

BBP er Oslos originale øst-europeiske schlägerDisko! Med sterk musikalsk innflytelse fra Balkan og gypsy-popen fra hele europa, er dette klubben som har snudd opp-ned på Oslos uteliv det siste året!

Sving uhemmet til ultrarapid Trubači (balkanbrass), balkandisco, elektronisk ompa-ompa, fyllesanger, klezmer, ukrainsk schlager, albansk pop, turbojazz, Ska och romsk synthesizerfunk!!!

Det er så deilig med kompromissløs fanfare-musikk fra Balkan…Et rytmejag villere en hundre esler, en sterkere opplevelse enn bønnegryte med kål og chili. Så har også denne klubben oppnådd å tukle med folks fantasier og utholdenhet. I BBP-universet føler du deg plassert i tiden mellom bryllup og begravelser, tørst som fader, løpende rundt fra nabo til nabo på jakt etter mer dig rakija, med et løpende messingorkester tett opp i ryggen. Og idet tempoet fra tubabeats slår raskere en hva hjernen klarer å fikse, våkner villdyret i deg. Og lover og regler om attityd på dansegulvet blir en sleip vits – Takke seg heller til en flaske Schliwovitz – OPA!

Legg til ekstern kalender…