Prince 50th Anniversary - Shockadelica Releaseparty

Den kontroversielle 5 CD-boksen “SHOCKADELICA” – Norske artister gjør hyllest til Prince, blir utgitt i juni, og i denne anledning vil vi feire dette med brask og bram.

C+C Records i samarbeid med Prince tribute-bandet GLAM SLAM skal arrangere et gedigent releaseparty på Parkteateret lørdag den 7 juni, som forøvrig er Prince sin 50 årsdag, men også “Musikkens Dag”.

Dørene åpnes kl. 21.00 og festen varer helt til 03.00, med live-musikk, DJ’s, Prince- quiz og masse overaskelser… Billettene koster kun 150,- kroner og kan kjøpes allerede nå på billett-service.

Morten Abel, Espen Lind, Maja Ratkje, Thom Hell, Name, Håkon Kornstad, Ulver, Odd, Dinosau, KORK feat. Jarle Bernhoft, Minor Majority og Sofian er bare 12 av de 81 artistene som er med på kompilasjonen.

Alle de 81 artistene er også invitert på denne festen, og du må IKKE se bort ifra at det dukker opp noen overaskelser på scenen etter hvert.

Ved å klikke dere inn på www.ccrecords.com kan dere nå lytte til alle sporene 5 CD-boksen har å tilby. Merk: Den kommer KUN ut i 5000 eksemplarer, så dette kommer til å bli et samlerobjekt.
C+C Records / GLAM SLAM

Legg til ekstern kalender…