Gatas Parlament Releasekonsert. Også for kidsa.

Rapgruppa Gatas Parlament fyller i år 15 år som band, og feirer trassalderen med å slippe sitt tredje offisielle album – dobbeltutgivelsen Kidsa har alltid rett på CD og DVD- med musikkvideo til hver av albumets tolv låter. Mange har fått med seg den P3-listede mordballaden Counter strike med Supa Sayed. Counter strike ble sluppet på EP i butikk med fire bonusspor i slutten av april. Supa Sayed er med på fire låter på albumet, og er også med raptruppen på turne i 2008.

Lydbildet bak pionergruppa er hovedsaklig levert av Gatas Parlaments to favorittprodusenter Tommy Tee og Jester. Fred Fades og Fireworks (DJ Blam og Jester) står i tillegg bak en låt hver. DVDen er regissert av Ulf Flittig Tønder. Executive produser for plata er Gatas Parlament og Tommy Tee.

Kidsa har alltid rett DVD er hovedsaklig bygget opp rundt platas tolv spor, men inneholder også livemateriale, tullball og musikkvideo til låtene Bombefly, Nå om dan, Antiamerikansk dans med Promoe, Ungdommens råskap og Spis der rike, samt Don Martin og Supa Sayed Grorud Granitt med mer.

Legg til ekstern kalender…