Oslo Mardi Gras

Generell informasjon
Festivalen vil i år finne sted inne på Det Norske teatret og ute på Sehesteds plass. Vi benytter oss av toalettfasiliteter inne på teatret som er åpent hver dag fra kl.15.00-03.00 med handicaptoalett og heis. Alle våre arrangement bortsett fra Intense Girls Night og Sunkissed har 18 års grense.

Alt billettsalg til våre forestillinger foregår gjennom billettservice. i tillegg selger vi ledige billetter til dagens forestillinger i billettluken inne på det norske teatret hver dag fra kl.18.00 -21.00. Festivalpakkene og rabatterte billetter selges kun på billettservice og i et begrenset antall. I samme periode kan man henvende seg i billettluken for gjenglemte eiendeler. Ved arrangementslutt blir disse overlevert hittegodssentralen. Artister som skal opptre/ansatte/frivillige henvender seg i billettluken (også utenom ordinær åpningstid) for nødvendig akkreditering. Dersom du ønsker å motta informasjon på mail-meld deg på her: link nyhetsbrev. Alle barer/billettluker er utstyrt med betalingsterminaler.

Teatret, show og fester
Vi har i år inngått et samarbeide med Det Norske Teatret. Her vil vi benytte eventarenaen til forestillinger, show og konserter. Foajeen bruker vi til utstillinger og servering. På fredag og lørdag utnytter vi tre etasjer til parties med innleide klubbarrangører.

Sehesteds plass – Gratis konserter og performance
Vi har i tillegg leid hele Sehesteds plass utenfor kafé elsker. Dette området har fått en formidabel ansiktsløftning, og framstår i dag som et av Oslos flotteste og mest intime utendørsrom. Her vil vi sette opp et område i ”Mouline Rouge” stil, for de mindre arrangementene. Midt på plassen vil vi rigge opp en utendørs scene hvor vi tilbyr gratis underholdning fra tidlig ettermiddag til sen kveld. Denne scenen skal være et utstillingsvindu for norske artister, djs og forskjellige nisjer innenfor performance.

Pascal og San Leandros resturant
Food courten vil stå i sentrum-her tilbyr Pascal konditori og San Leandros tapasbar gode smaksopplevelser. Restaurantteltet vil gå over to etasjer, med en lekter på toppen som gir en unik utsikt over det som skjer på plassen. I tillegg har vi selvsagt en tradisjonell utendørs grill og annet nødvendig festivaltilbehør, som Berit Bisletts gatekjøkken med sprudlende grillpølser, lapskaus, popcorn,sukkerspinn,vafler, slush m.m. Vi har også barer som vil tilby det du måtte ønske å drikke.

Oslos Soho
Hele dette området ligger midt blant Oslos mest frekventerte utesteder for vår målgruppe. Innenfor en radius på 200 meter kan man bevege seg fritt mellom vår festival og de aktuelle utestedene.

Legg til ekstern kalender…