V for Venture Capital

Innovativt nettverk (IN) inviterer til møte om Venture Capital:

Venturekapital har blitt en viktig del av verdiskapningen i utviklede økonomier, og bidrar til innovasjon i teknologi, produkter og forretningsmodeller på tvers av ulike bransjer. Gode prosjekter må spire frem fra det små, men det viser seg gjerne vanskelig å skille klinten fra hveten. Vi setter fokus på hvordan venture-sektoren arbeider med å generere nye industrier og selskaper. Hva er typisk ved venturekapital og hva legges det vekt på ved vurderingen av gründerselskaper? Kan venturekapital tilføre noe mer enn bare finansiering og finnes det risikovillig kapital for gode prosjekter i krisetid?

Vi har foreløpig med oss Andreas Teilman fra Verdane, Lars Haakon Søraas fra Kistefos Venture Capital, Pål Rødseth fra Ferd og Torkel Johannesen fra Ignitas.

Innovativt nettverk (IN) er et møtested for unge, engasjerte mennesker med interesse for samfunnsliv. IN er en undergruppe av Polyteknisk Forening og vi arrangerer ca tre møter i halvåret med tema hentet fra kultur-, samfunns- og næringsliv. Målgruppen for møtene er de som har 1-10 års yrkeserfaring.

Legg til ekstern kalender…