"Unnskyldninga 2009" - Gustav og Holm Spesial: Gjest Snorre Seim (Butti49)

Fru Hagen, et smålegendarisk utested i Oslo feirer det utenkelige, nemlig 13 års jubileum anledningen har vi tenkt å benytte som unnskyldning til å ha en ordentlig fest. Vi setter i gang onsdag 29. April og feirer i hele 4 dager. Og for en fin fest det skal bli.

Dette arrangementet går over flere dager:

Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag

[Bilde] [Bilde]

Gustav og Holm er en DJ- og arrangørduo bestående av DJ Erik Holm (Bobby Hughes, Beady Belle) og DJ Marius Gustavson (Klubb Kompis, Bang Bang). De spiller fast på Fru Hagen 1. lørdag i måneden.

Til Fru Hagens bursdag har guttene med seg DJ Snorre Seim som gjest ikveld. Som halvparten av Butti 49 har Snorre gitt ut plater på selskaper som Guidance, HiFi Terapi, Tokijo og Exceptional Rec, remikset artister som Ennio Morricone, NuSpirit Helsinki og Kyoto Jazz Massive for å nevne noen. Under eget navn og som Butti 49 har han bidratt med musikk til hele 19 samleplater! Snorre har vært bookingsjef på Café Sting i Stavanger og vært ansvarlig for flere klubbkvelder i hjembyen, han har også spilt plater de fleste steder her i fedrelandet og på flere forskjellige klubber i utlandet som f.eks Mouseorgan og Plastic People. Som dj er Snorre kjent for å spille eklektisk og sjelfullt.

DJ Marius Gustavson har det siste tiåret vært en ledende musikalsk figur på Oslos klubbscene. Han startet sin karriere som DJ og klubbarrangør på steder som Jazid, Headon, Skansen og John Dee. De siste årene har han vært involvert i blant annet Klubb Kompis, OboyOboy (Parkteateret), Bang Bang (Blå) og Klubb Soria Moria.

DJ Erik Holm har gjennom et tiår etablert seg i den norske musikkscenen som trommeslager og musikkprodusent. Foruten å være fast medlem av gruppa Beady Belle, har han turnert fast med Bertine Zetlitz, Bobby Hughes Combination og andre kjente norske artister. Erik Holm er i tillegg DJ og klubbarrangør. Gustav og Holm står for et musikalsk repertoar som kan best beskrives som en god blanding av alt som er dansbart, både nytt og gammelt: disco, 80s grooves, nye beats og mashups, funk, soul, reggae, hip hop, RnB, electro, rock, jazz, latin og brasiliansk baile.

Legg til ekstern kalender…