GET DANCY! Live: Honeytraps

[Bilde]

Det er offisielt: høsten er i gang. Bare de siste dagene har det blitt merkbart kaldere, folk legger bort sommerkjoler og shorts og finner fram de gode ullgenserne. I denne tvangstrøya av innetid, kakao og Derrick-maraton på DVD er det viktigere enn noen gang å komme seg ut.

“Jeg vil ut, jeg vil ut, jeg vil ut og drikke meg full. Jeg vil være slem, jeg vil bort fra mitt hjem for å gjøre en mengde tull”, synger Lars Lillo-Stenberg.

Du er kanskje ikke en av oss som mener at De Lillos beskriver Oslohverdagen som ingen andre, men akkurat i dette tilfellet passer det perfekt. Lørdag 11. september skal vi ut i Oslo for å gjøre en mengde tull. Vi skal gjøre det på Parkteatret, vi skal gjøre det sammen, og denne gangen skal faktisk glowsticks-bestillinga vår komme fram i posten.

Med oss har vi det helt nystartede bandet Honeytraps fra Oslo som er inspirert av 80- og 90-talls britisk pop og moderne dansegulvsindie. Vi fortsetter å presentere band du mest sannsynlig aldri har sett, men som du kommer til å elske når du møter dem under diskokula. Hvor bra var ikke Eskimo forrige måned? For en gjeng!

[Bilde]

Det var 560 dansegale mennesker innom den 14. august. Det skal ikke bli mindre moro denne gangen.

GET DANCY! Live: Honeytraps
Lørdag 11. september
Parkteatret, Olaf Ryes Plass
kl 23.00 // 20 år // 100 kr

http://www.myspace.com/getdancyclub
http://honeytraps.tumblr.com/

Legg til ekstern kalender…