Wallumrød, Grydeland, Johansen !

Christian Wallumrød – synth og div elektronikk

Ivar Grydeland – elgitar og div elektronikk

Per Oddvar Johansen – elektronikk og div trommer

[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]

Som den skarpe leser sikkert allerede har skjønt; dette blir en konsert i elektronikkens tegn.
Disse tre herrene har kanskje først og fremst vært aktive i en rekke akustiske sammenhenger, men har det til felles at de i en årrekke har hatt parallelle elektroniske tilværelser. Christian og Per Oddvar smøg seg fra pianotrio-formatet og inn i elektronikkens verden med Close Erase, og Christian spilte gamle og nye synther med bl.a. Merriwinkle og Generator X. Per Oddvar spiller dessuten elektronikk (og trommer) i bandet til Solveig Slettahjell og soloprosjektet Pelektor. Ivar jobber også med elektronikk i bandet Huntsville og i sitt soloprosjekt.

Dette er altså debutkonserten med trioen til Christian, Per Oddvar og Ivar – der de spiller de instrumentene som er listet opp innledningsvis. Bandet har ikke noe navn enda, så gode navneforslag mottas med takk. Det beste forslaget premieres etter konserten.
Per Oddvar og Christian spiller ellers sammen i Christian Wallumrød Ensemble, mens og Ivar og Christian spiller sammen i Dans Les Arbres. Per Oddvar og Ivar spilte sammen i bandet Per Oddvars som holdt én konsert på Blå for endel år siden.
Hjertelig velkommen!

bidrobon konsert #68
bidrobon ? – om navnet og konsertserien:
Biermannsgården kryr av musikere som øver, jammer, komponerer og gjør opptak. De gamle stuene er perfekte for konserter i et intimt format og Drivhuset inviterer stadig alle i huset til å foreslå konsertprogram. Slik oppstår det massevis av konserter med topp utøvere i ulike genre som folkemusikk, samtidsmusikk, barnekonserter, friimpro, elektronikk, jazz, osv. Tittelen på serien er en hyllest til husets generøse grunnlegger Biermann: taster du hans navn i en sms-melding foreslås det “bidrobon”. Dette har vi latt bli navnet på en lang rekke konserter i Biermanns stuer basert på det musikerne selv brenner for og ønsker å formidle.
Serien er støttet fra Norsk kulturråd (fra 2010), og Bydel Sagene.

Legg til ekstern kalender…