Fortellerscenen: Heidi Dahlsveen og Svein Fuglestad: Det eldgamle treet jamrer skjelvende

En forestilling som gir lyd til gamle myter.
En konsert om hvordan fryd og glede falt.
En fortelling om kjærlighetens skår hentet fra norrøn mytologi.

En improvisatorisk fortellerkonsert som utforsker musikalske møter i spennet mellom gammelt og nytt, fremført av Heidi Dahlsveen og Svein Fuglestad. Regi: Gudrun Glette.

Heidi Dahlsveen har arbeidet som profesjonell forteller nasjonalt og internasjonalt siden 1996. Hennes hovedfokus som forteller er å samtidsaktualisere tradisjonelle fortellinger. Heidi Dahlsveen er ansatt som Høgskolelektor i Fortellerkunst ved Høgskolen I Oslo.

Svein Fuglestad er en allsidig sanger og formidler, som gjerne søker utradisjonelle sammenhenger med sine ulike musikalske prosjekt. Han er utdannet musikkterapeut (FAMI), og er ansatt som høgskolelektor i musikk/aktivitetsfag på Høgskolen i Oslo og som kulturleder ved Aksept ? senter for alle berørt av hiv.

Gudrun Glette er utdannet i fortellerkunst, musikk og teater (NYU). Hun er ansatt i en administrativ ledende stilling ved Den norske Opera & Ballett og har i tillegg til utøvende virksomhet, regissert flere sceniske produksjoner. I sitt virke bestreber hun alltid å skape et helhetlig kunstnerisk uttrykk og finne en form som åpner opp for publikum.

I andre del vil Heidi Dahlsveen fortelle den greske monstermyten Minotaurus:
På Kreta ble det født et barn de ville gjemme bort. Myter er skapt for å dekke til skavankens mysterier. Hva ønsket de å skjule med dette barnet?

Legg til ekstern kalender…