Dans for voksnes superåpne lydverksted!!! Lodding og programmering for alle som ikke har særlig peil, men synes det er gøy likevel

HVER TIRSDAG MIDT I MÅNEDEN i måneden midt i hver tirsdag midt i hver måned. Fikk du det med? – til og med april arrangerer vi mekkedag på NOTAM. Ta med det du lodder på for tida, eller aldri får satt deg ned med hjemme, eller laptopen og MAX- eller PD-patcene dine som du ikke helt skjønner og knot i vei sammen med oss andre kålhuer. Det blir stas! Er jo både moro og litt sosialt.

[Bilde]

Dans for voksne stiller med ekte ekspertise: Øyvind Mellbye har skrudd sammen mange saker før. Han vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting, både for nybegynnere og de som var ferske i fjor, og er en tvers gjennom knakende trivelig kar det ikke er farlig å spørre.

I tillegg til ekspertisen har vi kaffe med litt rar smak, te, kapteinkjeks, tinn og loddebolter. NOTAM har strøm. Du tar med det du trenger til egen mekking. Vi satser dessuten på å ha et lite lager man kan ta av om man putter litt spenn på et syltetøyglass. Man kan sjølsagt også låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Vi starter klokka sju og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Lurer du på bending-ting, kan du begynne med å kikke her

Komponenter kan kjøpes her

Legg til ekstern kalender…