Depui + Terje Tylden

!https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4e6b12ddcf&view=att&th=12d74f80399699e8&attid=0.1&disp=inline&zw"width=“400”!

Depui:

Da Bent Ivar var fem år gammel klarte han å sette fast en fem kroning i halsen. I senere tid har han sett å bruke nytten av dette, ved å lære seg sangkunsten. Noen sier han høres ut som Tom Waits, ligner på James Dean og lager låter som seg selv.

Depui har blitt et kjent navn i Norge og USA etter innspillingen av Ep’n “Start Healing”, som har blitt playlista i Norge og USA. Etter sin Englandsturne i februar 2010 fikk han endelig lysten til å gå solo. Noe som har vist å gi artisten selvtillit og styrke til å gjennomføre et helhjerta show alene.

Artisten er for tiden i Urban Sound Studios i Oslo for å spille inn sin debut-cd. Noen av vennene han har med seg på innspillingen er Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars, Stein Roger Sordal fra Angels Motell/Sordal og mange flere. Til nå ser 2011 ut som det året der Depui kommer til å gi alt! myspace

Terje Tylden:

Terje Tylden har fått med seg en gjeng med glitrende musikere, og de vil fremføre selvkomponerte låter live på Mir. Medmusikere er: Erlend Peter Valkvæ (Bass), Håkon Øyen (tangenter) og Ole Martin Thorset (trommer)

Terje er kjent for sin melodiøse, gitarbaserte pop. Han er en svært dyktig gitarist som minner litt om John Mayer. Gå ikke glipp av denne konserten!

myspace

Legg til ekstern kalender…