BODVAR WEISS TORNES - piano solo

BODVAR WEISS TORNES – piano solo
onsdag 16/2 kl. 20 kr. 50 – i Biermannsgården, Maridalsveien 78, Oslo – http://bidrobon.no – dørene åpner 19.40 med kaffe og slikt – konserten starter presis.

Bodvar Weiss Tornes er en jazzpianist i begynnelsen av 20‐årene opprinnelig fra Stavangerområdet. Han skal våren 2011 spille diverse solopianokonserter rundt om i landet. Bodvar er for tiden aktiv i jazzmiljøet i Trondheim der han er i sitt 2. år som student på jazzlinja etter studier ved bla. Rytmisk konservatorium i Kristiansand og jazzlinja i Stavanger. Han er en pianist med sterke røtter i den amerikanske jazztradisjonen og er opptatt av ting som skjer i jazzmiljøet i blant annet New York. Navn som Brad Mehldau, Fred Hersch, Kenny Werner og Robert Glasper kan nevnes som inspirasjoner. Han har reist til New York ved flere anledninger og tatt timer med blant annet Kenny Werner.

For lydklipp fra tidligere konserter: www.myspace.com/bodvartornes

[Bilde]

bidrobon? – om navnet og konsertserien
I Biermannsgården er det mange musikere som øver, jammer, komponerer og improviserer. De gamle stuene er perfekte for konserter i et intimt format. Drivhuset startet konsertserien i 2006/07 ved å be alle i huset om å foreslå konsertprogram. Det har blitt en lang rekke av konserter med topp utøvere i ulike genre som folkemusikk, friimpro, samtidsmusikk, barnekonserter, elektronikk, jazz.. Nå kommer det også stadig flere programforslag fra musikere som kommer utenbys og utenlands fra. Våren 2011 vil serien runde 100 konserter. Tittelen på serien hyller husets gamle eier Biermann: taster du hans navn i en sms-melding foreslås det “bidrobon”.
Serien er støttet fra Norsk kulturråd (fra 2010), Bydel Sagene
og for en del av arrangementene også fra Fond for utøvende kunstnere og Fond for lyd og bilde.

Velkommen til spennende lytteropplevelser og hyggelig stemning i Biermanns stuer!
Jon Halvor Bjørnseth, Drivhuset stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid

Legg til ekstern kalender…