Aften med Gourmandlaget #8: Komlekveld

OBS VI HAR EN NY BETALINGSLØSNING. Les teksten om å melde deg på.

Mange navn; komle, raspeball, ball, kompe. Ingvar har laget noen tusen av disse i sin tid på sjøen. Vi serverer dem med salt lammekjøtt, Kvalkorv, kålrot, sirup, sukker, mye bacon, kokt potet eller gulrot eller hvasomhelst om noen etterspør det. Man kan spise omtrent så mye man vil. Freia mandelkjernepudding med Piano rød saus til dessert.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i forskellige lokaler som ofte er private hjem. Denne gang hjemme hos ingvildht på Rosenhoff.

  • Sted: Rosenhoff. Se innlegg under for direksjoner.
  • Tid: kl 19 er maten på bordet, man kan komme fra 18 av.
  • Pris: 200,- inkludert kaffe.
  • Ta med egen passende drikke. Vi har Kefir til de som ønsker det.
  • Plasser: 16. Man kan stille seg i kø i tilfelle noen avmelder.

FOR Å MELDE DEG PÅ:

  1. Besøk den flunkende nye billett-tjenesten til gourmandlaget :
    gourmandlaget.ingvarhr.no
  2. Når du har betalt paypal, * trykk på linken tilbake til gourmandlaget.ingvarhr.no *
  3. Som det står forklart, før opp din bestilling i tråden. Ellers er den ikke gyldig.

Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask. I utgangspunktet er vi ute etter frivillige.

PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).

PPPS. Som nevnt på forrige arrangement har vi en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.

PPPPS. Varsle gjerne kretsen, i tilfelle de ikke har blitt venner med gourmandlaget ennå. Foreløpig 135 personer på listen, plass til flere.

Legg til ekstern kalender…